Малинов: Решихме интригата, ако не сътворим някоя глупост в реванша

Футболистът на ЦСКА Кристиян Малинов сподели, че според него "червените" на практика вече са се класирали за следващия етап в турнира, стига да не допуснат "някакви невероятни глупости" след седмица.

"Това беше началото, което очаквахме и за което се готвехме на лагера в Австрия. Добър мач се получи. Те бяха до първия гол. Знаехме, че ако вкараме, те отиват на 4-5. Да не казвам голяма дума, но мисля, че решихме интригата в мача. Стига да не направим невероятни глупости там, продължаваме напред, заяви Малинов пред bTV Action.

ЦСКА вкара 4 на Титоград и направи реванша протоколен

ЦСКА постигна убедителна победа срещу Титоград в първия предварителен кръг на Лига Европа. "Червените" победиха с 4:0 и по този начин направи про...

Малинов отбеляза красиво попадение от над 35 метра, за да направи резултата 4:0. Импулсивно стана голът. Топката ми падна на десния крак и реших да опитам. Така се получи голът. За мен няма значение дали играя по-напред или по-назад, давам всичко за отбора. Пак повтарям – получи се импулсивно. Отдавам ситуациите пред Титоград на нашата припряност. Малко повече напрежение има в първия официален мач. От днес започваме да мислим за двубоя срещу Етър, едва след него ще се концентрираме върху следващия съперник".

А какво е голямото притеснение на наставника Добри Митов, въпреки убедителната победа - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!