Удар по Левски, Ники Михайлов е аут за първите двубои


Удар по Левски, Ники Михайлов е аут за първите двубои
Снимка: Официален сайт на Левски

5364 0

Лоши новини за Левски преди първия двубой за "сините" в Лига Европа. Николай Михайлов е получил травма на снощната тренировка и няма да бъде на разположение за Петър Хубчев.

Стражът ще пропусне гостуването в Словакия на Ружомберок, както и старта на сезона в Първа професионална лига, информира "Дарик". Тази сутрин 31-годишният футболист минал ядрено-магнитен резонанс преди представянето на новите екипи за сезон 2019/2020 година. Прегледът е показал, че Михайлов има разтежение и ще отсъства около 10-ина дни.

Това означава, че новият вратар Милан Миятович ще запише първия си мач като титуляр още в четвъртък. Националният вратар на Черна гора игра в две от четирите проверки на лагера в Австрия. Той записа по 90 минути срещу шампионите на Русия и Швейцария - Зенит и Йънг Бойс, като остави добри впечатления с изявите си.

Контузен още е и новият нападател на "сините" - Дени Алар, който най-вероятно също няма да може да вземе участие в първия двубой срещу словашкия тим, който е в четвъртък. Наказан пък е Станислав Костов, което допълнително усложнява ситуацията пред треньорския щаб.

А как изглеждат новите екипи на Левски - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички