Мач с ЦСКА е сред "съмнителните", заради които глобиха Верея


Мач с ЦСКА е сред "съмнителните", заради които глобиха Верея

1529 0

Мачове срещу ЦСКА, Славия и Берое са срещите, в които УЕФА се съмнява, че Верея може да е уредил. Това разкри административният директор на старозагорци Николай Демирев. Както е известно, опашкарят в Първа лига получи огромна глоба, заради именно тези подозрения. Според председателя на Дисциплинарната комисия към БФС Юрий Кучев "сингалите идват, след като софтуер е засякъл подозрителни залози".

"В единия мач сме паднали 4:0 - предупреждават ни, във втория с 5:0 - пак ни предупреждават, но за мача с ЦСКА да плащаме глоба, че сме паднали само с 1:0. Това не го разбирам... За тази глоба, която получаваме срещу ЦСКА, това не е в нашата градина. Някой от ръководството, нашето, трябва да влезе в съблекалнята на ЦСКА да им каже да не вкарват голове ли? Не знам как да го разбирам", заяви Демирев.

БФС СПРЯ ПРАВАТА НА ДВАМА БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ ЗАРАДИ ЧЕРНО ТОТО

"Ако си мислите, че и мачът с Лудогорец (0:0) е нагласен - това ще бъде върхът на айсберга. Нашият отбор играе единствено за оцеляване в групата и не влиза в такива схеми с уговорени мачове. Нямам такива съмнения", допълни той. Според "FederBet" през 2017 година страната ни е в топ 5 по уреждане на мачове. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички