Люпко връща в отбора изпаднал в немилост пред него играч

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович ще върне в отбора още един от играчите, изпаднали в немилост. Става въпрос за защитника Стойчо Атанасов. Бургазлията не е играл повече от 50 дни след загубата с 1:3 от Черно море на 20 юли. Тогава той бе заменен преди почивката, след като направи няколко грешки и бе освиркан от публиката.

Очакваше се Атанасов да бъде преотстъпен или дори да разтрогне с клуба. В крайна сметка обаче той остана в Борисовата градина и сега ще получи нов шанс от Петрович. Той ще бъде алтернатива на Иван Турицов в крайната дясна зона на отбраната.

Лудогорец взима един от капитаните на ЦСКА?

Играчите на българския шампион Лудогорец - Вандерсон и Марселиньо, са повикани в представителния отбор на България. Именно снимка с тяхно уч...

Атанасов е трябвало да играе в контролата с Поморие, пише "Тема Спорт". Той обаче се е контузил точно преди спаринга и това е причината да не вземе участие. В същото време обаче в проверката се появи Рубен Пинто. Португалецът също бе "замразен" след загубата от Черно море, но сега постепенно си връща доверието на треньорския щаб. А дали в немилост ще изпадне и лидерът Петър Занев вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!