Пламен Марков: До месец трябва да имаме отговор за стадиона


Пламен Марков: До месец трябва да имаме отговор за стадиона
Снимка: БГНЕС

5334 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков коментира въпроса с издаването на виза, с която да се разреши реконструкцията на стадион “Българска армия”. "Червените" са твърдо решени да извършат сериозни ремонтни дейности, като идеята им бе да строят нов стадион на мястото на сегашния.

"Документите са подготвени, внесени са. След като желаем виза за проектиране, естествено, че е помислено предварително по въпроса за финансите. Трябва да се издаде виза за проектиране, която да осмисли по-нататъшните планове с реконструкцията на “Българска армия”. Главният архитект трябва да се произнесе до месец, но се надяваме това да стане по-рано, за да можем да подготвяме следващия набор от документи, необходим за цялата процедура", заяви Марков.

Той коментира и представянето на национални отбор: "Доста време мина, откакто се класирахме за последно на Европейско. Не съм селекционер на националния отбор. Не съм запознат със задачите, които Балъков дава на отбора. Виждам, че е трудно да се формира силен отбор, но по този въпрос съм говорил преди много време".

В скоро време се очакват новини и около друг въпрос, свързан с ЦСКА, но извън футболните теми - разпределението на 8-те милиона лева за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. А какво бе застопорило плановете на клуба за нов стадион вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички