Животното: Такова селяндурско управление в ЦСКА не е имало никога!


Животното: Такова селяндурско управление в ЦСКА не е имало никога!
Снимка: БГНЕС

7382 0

Един от лидерите на агитката на ЦСКА - Росен Петров-Животното, нападна ръководството на клуба. Той определи управлението на столичния гранд като "най-селяндурското" в историята на клуба.

"Сега ако загубим от Осиек, кого ще изгоним, Люпко ли? Няма, защото нали уж води отбора от една седмица. Ние сменихме четирима треньори миналата година, ръководството ни е подвижен цирк. Не се знае кой пие, кой плаща. Всеки мрази някого, всеки прави интриги. Ганчев като дойде на "Армията", каза, че тук било пълно със змии, но дошли таралежите. Но май доведе по-големи питони отпреди и изглежда не го осъзнава. Или не му се иска да е така. При Божков имаше съмнения за уговорки, при Лупи се наслушахме на лъжи, при "Титан" беше пълно безхаберие. Но такова селяндурско управление не е имало никога", отсече Петров пред "България Днес".

"Ние не сме Ловеч. Там се отразяваха по четири мача на година, плюс европейските. В ЦСКА се пише и за смяната на чистачката, под постоянен мониторинг сме. Ако някой си мисли, че може да дойде в ЦСКА и да го управлява като Ловеч, проблемът е в него. Да излезе Гриша Ганчев да каже кой носи отговорност и да си знаем. Ако това е Люпко и той ни направи шампиони, ще го носим на ръце. Досега имаше групова безотговорност с този триумвират. Четвърта година се случва едно и също. Ганчев дава по 12-15 млн. лева на година, за какво? За да гледа това нещо. Съмнявам се, че му харесва, все пак го познавам като човек. Сигурен съм, че той се е нервирал пет пъти повече от мен и е викал, крещял и псувал по всички господа", допълни известният фен на "червените".

Животното нападна най-остро главния скаут на любимия отбор - Стойчо Стоилов. "Когато той се изживява като треньор, когато държи някои футболисти да играят на всяка цена, значи нещата са много объркани. Стойчо Стоилов ако иска да е треньор на отбора, да застане и да го обяви. Да застава долу на пейката и да носи отговорност. Не да води разни ментета и после да казва - треньорът това, треньорът онова. Ако е само главен скаут - тогава да си затваря лайняната уста", отсече той.

Относно Данаил Ганчев думите му също бяха експресивни: "На него спортният връх в живота му е да се научи да кара мотоциклет. Той като какъв дава компетентно мнение по футболни теми? Този човек, който е отсъствал от час по физическо! Преди пет години като го питаха какво става в Ловеч, казваше: "А-а-а, не знам, аз от футбол не разбирам. Действително не разбира". А кой е виновен за проблемите в отбора според друг лидер на агитката - Иван Велчев-Кюстендилеца, вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички