Къде да гледаме двубоя ЦСКА - Зоря (Луганс) в Лига Европа?


Къде да гледаме двубоя ЦСКА - Зоря (Луганс) в Лига Европа?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

6931 0

Днес от 20:30 часа ЦСКА посреща украинския Зоря Луганс в среща от третия предварителен кръг на Лига Европа. Двубоят ще се играе на Националния стадион "Васил Левски", тъй като "Армията" не покрива изискванията на УЕФА.

Основната задача пред "червените" за днешния двубой е да не допуснат гол, както бе и с хърватския Осиек. Нито един от играчите не е застрашен от наказание заради натрупване на картони. Двубоят може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко по bTV Action.

ЦСКА в поредна среща ще играе в схема 3-5-2, на която Люпко Петрович разчита твърдо, откакто пое официално тима. Очаква се като халфбекове да действат Занев отдясно и Жеферсон отляво. Бикел и Малинов ще са в средата на терена, а малко пред тях ще играе Тиаго. Армейците най-вероятно ще имат само трима офанзивни играчи - Тиаго и двамата нападатели Евандро и Coy. В отбрана пък ще действат Албентоса, Томаш и Бодуров, като именно това трио се очертава като приоритетно в избора на Петрович за сърцето на ариергарда. Ако тримата са здрави и в добра кондиция, ще започнат и в Разград в неделя.

А какъв е минусът за "червените" според Люпко Петрович може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички