Люпко: Минус е, че мачът не е на "Армията", но можем да отстраним Зоря


Люпко: Минус е, че мачът не е на "Армията", но можем да отстраним Зоря
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3174 0

Старши треньорът на ЦСКА Люпко Петрович говори преди утрешния важен сблъсък в Лига Европа срещу отбора на Зоря (Луганск). Петрович е на мнение, че ги очаква труден мач, но Зоря е напълно по силите на ЦСКА и "червените" могат да ги отстранят.

„Не сме се подготвили добре, тъй като нямахме време да се готвим в тренировките. Имаме информация за Зоря. Имат специфичен начин на игра. Що се отнася до Осиек, това е минало. Сега Зоря е нашето бъдеще. Украинският отбор е подготвен на 100 % както физически ,така и тактически. Няма да ни бъде лесно. Очаквам много борба. Общото между хърватския и украински футбол е, че се опитват да постигат успехи със свои кадри. Зоря са абсолютно преодолим отбор. Като човек, който води отбора, няма как да не вярвам в нашите възможности. Имаме достатъчно опитни играчи. Не искам да казвам, че сме по-силният отбор. Зоря са сходни със съперника ни от предишния кръг", коментира Петрович.

Наставникът призна, че в отбора има натрупана умора и разполага с една неголяма група от играчи, които трябва да играят на високо ниво през три-четири дни. Според него фактът, че двубоят ще бъде на „Васил Левски", а не на „Българска армия" определено е минус за ЦСКА, но отборът в никакъв случай няма да се предаде без борба.

„Определено се чувства умора. Надявам се днес да се подготвим добре за утрешния мач. Видяхте и в шампионатната среща. Бях принуден да вкарам Евандро, Соу и Тиаго. В момента имаме група от 15-16 футболисти, с които ще се опитаме да издържим. Очаквам борба и физически подготвен съперник. Определено фактът, че ще играем на "Васил Левски" е минус за нас. Направихме всичко възможно да домакинстваме на „Българска армия", но не се получи", заключи Петрович.

А какво сподели наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев преди двубоя на "орлите" в Лига Европа - четете в този материал на SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички