Куп чуждестрани агенти ще гледат Евандро срещу Лудогорец

Редица чуждестранни агенти ще присъстват на мача Лудогорец - ЦСКА тази вечер в Разград. Погледите ще са приковани най-вече върху изгряващата звезда на "червените" Евандро да Силва, който е под пара, пише "Тема Спорт". Бразилецът заби 6 гола от началото на сезона, като 5 от тях реализира в последните си 4 участия под ръководството на Люпко Петрович.

Евандро е автор на всяко от предходните 5 попадения на "червените", като беше точен за 1:0 над Осиек, 2:1 над Славия, 1:0 над Ботев (Враца) и 1:1 със Заря. Нападателят не само че се намира във формата на живота си, но и е на отлична възраст - 22 години. Затова не е случайно, че вече привлича доста сериозен интерес. Той се изявява успешно и на международната сцена, а не само в първенството, което още повече вдига акциите му. Головете му срещу Осиек и Заря бяха впечатляващи и са провокирали интереса на редица чужди агенти.

Хърватска медия и БГ журналист с тежки думи срещу "мафията в българския футбол"

Брутален и ужасяващ. Само така може да бъде определен материал за българския футбол, който излезе в Хърватия в деня на реванша между ЦСКА и Осиек...

Емисари ще наблюдават играта и на двама футболисти на Лудогорец, които може да бъдат трансферирани до края на август. А каква е целта на Евандро с червената фланелка вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!