Къде да гледаме дербито на efbet Лига - Лудогорец - ЦСКА?


Къде да гледаме дербито на efbet Лига - Лудогорец - ЦСКА?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

6398 0

Голямото дерби на петия кръг на efbet Лига ще бъде тази вечер в Разград. Там един срещу друг ще се изправят Лудогорец и ЦСКА, които миналия сезон си оспорваха титлата в първенството. Двубоят е от 20,30 часа на "Лудогорец Арена" и ще бъде предаван пряко по "Диема Спорт". Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Успех днес ще позволи на "орлите" да оглавят класирането с 3 точки аванс пред Левски. Победа за ЦСКА пък ще изравни трите водещи отбора у нас по точки, след като "сините" паднаха вчера у дома от Берое.

И в двата отбора има сериозни проблеми с водещи играчи. Възможно е тази вечер да видим дебюта за новия сезон на звездата на разградчани Марселиньо, който влезе в открит конфликт с треньора Стойчо Стоев и не е помирисвал терен през тази кампания. Бразилецът обаче бе върнат в групата на тима, след като се извини на наставника си.

Проблемът в ЦСКА е с капитана Николай Бодуров, който бе изваден от треньора Люпко Петрович от групата, тъй като имал неподходящо поведение. Вижте в този материал как реагира на скандала защитникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички