Крушчич след успеха срещу Славия: Имахме и късмет в края

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич остана доволен от минималния успех с 1:0 на своя тим срещу Славия. Той обаче заяви, че играчите му са имали късмет в края на мача, когато „белите“ изпуснаха два хубави шанс за гол.

"Доволен съм както от резултата, така и от играта. Отборът на Славия е добър и беше във форма. Победихме заслужено. Можеше и по-рано да затворим мача, след като създадохме толкова положения. Имахме и късмет в края, но все пак заслужен успех за нас. Всички твърдят, че играем по-добре през втората част, но аз не съм съгласен. Мисля, че играем на високо темпо и в двете части, но това е поради физическото отпадане в съперника", заяви след двубоя.

Али Соу измъкна трета поредна победа за ЦСКА

ЦСКА победи Славия с 1:0 в двубой от 16 кръг на Първа професионална лига.  Единственото попадение в срещата отбеляза Али Соу, който донесе т...

"Тази победа ни дава спокойствие, за да работим спокойно по време на паузата. Искам да продължим по същия начин. Не подценихме Славия в последните минути, просто прпуснахме много положения и във футбола е закономерно след това съперникът да получи едно или две“, завърши Милош Крушчич.

А кой мач ще реши бъдещето на треньора на ЦСКА вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!