Къде да гледаме дербито ЦСКА - Славия в Първа лига?


Къде да гледаме дербито ЦСКА - Славия в Първа лига?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1652 0

ЦСКА посреща Славия днес в столичното дерби на кръга в Първа лига. "Червените" влизат в двубоя от четвъртото място в класирането, докато "белите" са на пето място. Мачът ще бъде предаван пряко по "Диема спорт", можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Очаква се да има минимални промени в състава на Милош Крушчич. В състава ще се завърне Малинов, който пропусна мача с Етър заради вирус, а след това на "Тича" се появи като резерва и откри резултата в 88'. Отдясно в отбрана Пламен Гълъбов ще стартира за 4-ти пореден път. Той бе определен за заместник на контузения Турицов, но пък се представи добре при 0:1 от Локо Пд, 4:0 над Етър и 2:0 над Черно море.

Извън групата освен намиращите се отдавна в лазарета Бикел и Енрике ще останат също Давидов и Юрич. Руският халф, също като Малинов и Кери преди, е пипнал вирус. Юрич пък все така е измъчван от мускулен проблем и още се готви по индивидуална програма. Евандро също е получил лек здравословен проблем и може да остане извън 11-те. А кой мач ще реши бъдещето на треньора на ЦСКА вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички