Кралев: Инциденти като на ЦСКА - Ашдод не трябва да се допускат!


Кралев: Инциденти като на ЦСКА - Ашдод не трябва да се допускат!
Снимка: БГНЕС

1408 0

Спортният министър Красен Кралев коментира инцидента по време на контролната среща между ЦСКА и Ашдод, в края на която фенове на "червените" нахлуха на терена, за да търсят саморазправа с играчите на израелския тим.

"Никога не съм одобрявал елементите на насилие, в който и да е спорт. Не би трябвало да се допускат подобни събития. Факт е, че ЦСКА е във "В" група, би трябвало да има адекватно отношение и подсигуряване на полицейска защита по време на тези срещи, без значение в коя група играе отборът. Той има голяма фенска маса, която се радвам да го подкрепя и се надявам да го подкрепя във всички ешелони, в които ЦСКА играе, но нека да бъдем толерантни, да не се допускат такива изстъпления", заяви той по време награждаването на българските спортисти, завоювали 29 медала на Световните летни игри в Лос Анджелис.

"Това, за съжаление, не е единичен случай, виждаме, че на други стадиони има подобни случки, във Варна се случи подобно нещо на една контрола, където футболистите на Горна Оряховица провокираха феновете. Просто трябва да има по-нормален, цивилизован контакт между спортисти и публика", категоричен е Кралев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички