"Наглият шофьор" Красен Кралев изловен да паркира на място за инвалиди


"Наглият шофьор" Красен Кралев изловен да паркира на място за инвалиди

2178 0

Спортният министър Красен Кралев беше изловен да паркира на място за инвалиди. Фейсбук страницата "Заедно срещу крайно наглите шофьори" публикува снимка, на която се вижда как колата му сряла върху синята маркировка с инвалидна количка на аерогара "София".

"Някой от вас да знае министър Красен Кралев да е инвалид? Защото ние нямаме такава информация. Жалко, че снимащият не е имал стикери, за да го подсети. Примерът, който дава е недопустим за поста, на който е назначен и за който му плащаме заплата. След като толкова бърза и няма възможност да спре нормално в паркинга, да бъде така добър да спира на дипломатическите места, защо винаги трябва да го отнасят хората с увреждания", гласи коментарът към фотоса, който моментално започна да се разпространява в социалната мрежа.

Похвална обаче е реакцията на самия министър, който веднага след това лично коментира под публикацията, за да се извини за нарушението.

"По повод на снимката, на която се вижда, че се качвам в служебния си автомобил, спрял на летище "София", на място, предназначено за инвалиди - съжалявам за тази ситуация и гарантирам, че няма да допусна това да се случи отново. Още тогава направих сериозна забележка на шофьора, служител на НСО, който макар и само за престой от 10 секунди, е нарушил правилата и това е факт. Още веднъж, съжалявам за случилото се", пише Кралев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички