Изненада! Лятно попълнение на ЦСКА бяга под наем 3 месеца след трансфера си


Изненада! Лятно попълнение на ЦСКА бяга под наем 3 месеца след трансфера си
Снимка: Getty Images/Guliver

4978 0

Много изненадваща новина за ЦСКА дойде от Румъния. Тя гласи, че "червените" се готвят да пратят под наем едно от летните си попълнения - халфа Диего Фабрини, който минаваше за трансферен удар. Според "Digi Sport", италианецът е пред трансфер в Динамо (Букурещ).

От публикацията не става ясно дали самият играч е поискал да се върне в Румъния, или от ЦСКА не са доволни от представянето му. Както е известно, Фабрини има 3-годишен договор със столичани, а заплатата му е 14 000 евро на месец.

Информацията на север от Дунава гласи, че халфът се очаква да бъде пратен под наем в Динамо до края на сезона. Кандидат за подписа му е и бившият му клуб Ботошани. Решаващата дума за това къде ще отиде той ще бъде на съпругата му.

"Фабрини много ни хареса. Той не е разговарял с мен, но се свърза с Мариус Кроитору (бел. ред., треньора на Ботошани). Знам, че той не се чувства много добре там. Ще говоря с Мариус и ще видим какво ще правим. Мисля, че всички биха искали играч като Фабрини", заяви Валериу Ифтиме, собственикът на Ботошани, пред "Digi Sport". А с кои други свои футболисти може да се раздели българският клуб вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички