Фабрини избра ЦСКА: Вижте с каква заплата го привлякоха вицешампионите


Фабрини избра ЦСКА: Вижте с каква заплата го привлякоха вицешампионите

12224 0

ЦСКА е отборът, който ще привлече желания и от Левски халф на Ботошани Диего Фабрини. Според monitorulbt.ro италианецът е избрал офертата на "червените" пред тази на Левски и Динамо (Букурещ), заради щедрите финансови условия, които са му били предложени.

Според изданието италианецът ще получи един милион евро за 3 години в Борисовата градина. Това означава малко над 27 000 евро на месец, което си е сериозна заплата за България, особено за клуб, различен от Лудогорец.

Фабрини вече се сбогува с феновете на Ботошани, използвайки социалните мрежи. "Благодаря ви за всичко! Успех в бъдеще! Аз ще остана фен на Ботошани!", написа играчът в една от социалните мрежи. Фабрини записа 31 мача за румънския клуб, в които вкара 5 гола. Той ще излезе безплатно на столичния гранд, тъй лато от 1 юни става свободен агент.

Вчера ЦСКА подписа и с нападател, взимайки Тони Уот от шотландския Ст. Джонстън. С какво обаче той притесни "червените" фенове вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички