Гвинейско крило предпочело втородивизионен изпадащ тим пред ЦСКА


Гвинейско крило предпочело втородивизионен изпадащ тим пред ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1402 0

Бившият нападател на Легия (Варшава) - Хосе Канте, е имал възможността да премине в тима на ЦСКА, но е предпочел втородивизионния испански отбор Химнастик Тарагона, който се бори за своето оцеляване, пише "Тема Спорт". 28-годишният гвинеец действа като крило на игрището.

Спортният директор на Легия - Радослав Кучарски, заявява: "Канте не попадаше в плановете на треньора и не искаше да играе скромна роля в Легия. Проведох много разговори с него. Той е амбициозно момче и прецени, че е по-добре да промени обстановката. В крайна сметка отиде под наем в Химнастик Тарагона, но беше доста близо до ЦСКА-София. Накрая обаче предпочете Испания."

Вижте тази публикация в Instagram.

☄️

Публикация, споделена от Jose Kante (@futkante) на

Канте е бивш играч на АЕК (Ларнака), Гурник (Забже) и Висла (Плоцк), а в новия си отбор вече има попадение, като вкара още при втория си мач с екипа на Химнастик. Отборът обаче заема 21-во място в първенството от 22 тима, а спасението изглежда трудна задача.

Междувременно се оказа, че трансферната цена на Мауридес може да се окаже далеч по-ниска от очакваното (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички