Мауридес е бил втора опция за Чанчун, а трансферната му цена може да се окаже доста по-малка


Мауридес е бил втора опция за Чанчун, а трансферната му цена може да се окаже доста по-малка
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2410 0

Ден преди края на трансферния прозорец у нас ЦСКА се раздели с голмайстора си Мауридес. Той подписа с втородивизионния китайски тим Чанчун Ятай, но се оказа, че Мауридес не е бил първа опция за китайците.

 Едно от най-големите бразилски издания "Глобо Еспорте" разкри, че първата цел пред китайците е била привличането на тарана Андре от местния гранд Гремио. От китайския клуб дори са изпратили оферта в размер на 2 млн. евро, но тя е била категорично отхвърлена, а от Чанчун не са имали никакво намерение да увеличат офертата.

Офертата за Андре била отхвърлена в понеделник и веднага след това започнали преговорите за Мауридес. Така това противоречи на информацията, че бразилецът е продаден за сумата от 2,9 млн. евро от ЦСКА. Припомняме, че Мауридес бе на крачка от трансфер още през януари в Рапид Виена срещу 1.3 млн. евро, но се провали на медицинските тестове заради наднормено тегло и беше пратен обратно при "червените". Другата версия за пропадането на трансфера бе, че агентът на играча е поставил някакви допълнителни условия.

А възможно ли е Димитър Бербатов да се завърне в ЦСКА - ето какво заяви Любослав Пенев по темата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички