Гриша Ганчев коментира всичко около клуба след срещата с феновете


Гриша Ганчев коментира всичко около клуба след срещата с феновете

3583 0

Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев, проведе дългоочакваната среща с феновете на тима. Това се случи вчера вечерта. След нея, Ганчев коментира всичко най-интересно, което се случва около и в "армейския" клуб.

"Поговорихме си, обсъдихме някои неща. Уточнявахме подробности по стадиона, инфраструктурата. Имаме нормален бюджет, който не можем да надхвърлим. Аз съм поел отговорност и това означава, че този треньор (Милош Крушчич) ще бъде начело на отбора. Няма значение какво мислят феновете по този въпрос. ЦСКА винаги се бори за първото място, друг е въпросът какво постига" - заяви Ганчев пред "Гонг".

"Държавата си отвоюва футбола. Мисля, че това е много добре за футбола. Аз нямам думи да се изразя за тази секта. Алкохолизирана затворена секта. По-лесно е да влезеш в Светия синод, отколкото там. Браво на Борисов и Кралев, че го решиха този проблем. Това са държавници - отвоюваха футбола за държавата. Ще почнем пак от нулата и полека-лека ще тръгне работата" - коментира той случилото се през последните часове.

"До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Документално всичко е съгласувано. Още на следващия Министерски съвет ще бъде гласувано смесено дружество между ЦСКА и държавата. Чакаме кредиторите да си получат парите. И тогава госпожа Дора Милева да дойде и да предаде активите, които сме закупили. Демокрация е - 1948 да си ползват такава емблема, каквато решат. Ще купя и автобус. Не ни трябва доктор, който да дрогира играчите, а след това да ги чисти. Продължаваме на договори с клиники" - говори относно новия стадион, ЦСКА 1948 и други въпроси около ЦСКА Ганчев пред "Топспорт".

За предишния капитан на клуба - Николай Бодуров, Гриша Ганчев заяви, че той е "задраскан с дебелия маркер". А какви са приоритетите за ЦСКА относно зимната им селекция - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама