Германски мениджър идва на ЦСКА - Лудогорец заради Антов


Германски мениджър идва на ЦСКА - Лудогорец заради Антов
Снимка: БГНЕС

2153 0

Германски футболен мениджър ще наблюдава футболисти на ЦСКА по време на двубоя с Лудогорец, съобщи "Дарик". Агентът е близък до бившия национален селекционер Красимир Балъков, който преди години помагаше за трансферите на "червените". Мениджърът, който е тук от няколко дни, има и конкретна цел за наблюдаване - 19-годишният талант Валентин Антов, който е в полезрението на скаути от няколко клуба в Бундеслигата.

Германецът ще следи за изявите и на други състезатели на ЦСКА. Импресариото ще бъде на трибуните на стадион "Българска армия" за мача, който е на 1 декември от 18:00 часа. Преди няколко дни немският мениджър е бил във Враца, където е изгледал победата на ЦСКА над Ботев с 3:0.

На двубоя с Лудогорец ще присъства и агент, който работи за клубове от Висшата Лига на Англия. Той също ще следи изкъсо изявите на Антов, който се утвърди в титулярния състав на "червените" и играе все по-силно. Към него интерес проявяват и клубове от Русия. През миналата година интерес към защитника имаше и от Франция. Вижте подробности в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички