Сериозен интерес от Англия и Германия към най-младия капитан в историята на ЦСКА


Сериозен интерес от Англия и Германия към най-младия капитан в историята на ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2426 0

19-годишният талант на ЦСКА Валентин Антов се радва на все по-добри игри с фланелката на тима. Това неминуемо води до интерес от страна на европейски отбори, като "Тема спорт" съобщава, че представители на тимове с традиции от Англия, Германия и Русия следят Антов и изявите му.

Най-младият капитан в историята на "армейския" клуб не получаваше особено много шансове под ръководството на Люпко Петрович, но това се промени с идването на Милош Крушчич, при когото той е неизменен титуляр. Освен с клубната фланелка, представянето му с младежкия национален отбор също е на висота.

До голяма степен решаващ ще е двубоят срещу Лудогорец на 1 декември от 18:00 часа, когато ще бъде зорко наблюдаван от представителите на 3-те клуба, а британският емисар ще заеме специално място във ВИП ложата на "Българска армия".

"Червените" вече се отхвърлили оферти за Антов, като нямат намерение да се разделят с него и през зимната пауза, но това може да се промени, ако постъпи значително сериозно предложение. Припомняме, че неотдавна, тогавашният треньор на ЦСКА Люпко Петрович смело заяви, че Антов може да играе за един от водещите 6 отбора в Англия. Кой е той, както и цялото изказване на сърбина - вижте в този материал на SportLive. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички