ФИФА снима филм за ЦСКА, гледат го в 150 страни


ФИФА снима филм за ЦСКА, гледат го в 150 страни
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2018 0

ФИФА е изпратила свой телевизионен екип, който има за задача да снима филм за ЦСКА, твърди "Тема Спорт". Той ще прекара седмица с отбора, а видеото ще бъде излъчено в магазинното предаване "ФИФА футбол", което в България върви по "Евроспорт". Екипът вече е направил интервюта с треньора на "червените" Нестор Ел Маестро и младата му звезда Кирил Десподов. Те са били снимани на базата в Панчарево малко преди двубоя с Витоша за първенство (3:0). От ФИФА са отразили и самия двубой срещу бистричани.

Снимките ще продължат и през новата седмица, като ще има голям репортаж за "Армията" и още едно интервю - с живата памет на ЦСКА Александър Манов, който е директор на музея на клуба. Планувано е да се разговаря и с някоя от големите фигури на "червените" в исторически план.

ИТАЛИАНСКИ НАЛА ИЗЛЪЧВА ФИЛМ ЗА ДОМУСЧИЕВ И ЦСКА

Предаването "ФИФА футбол" се излъчва в над 150 страни в света, като е планирано филмът за ЦСКА да бъде показан към края на този месец. В началото на годината ТВ гигантът beIN Sports също снима филм с участието на столичния гранд. Видеото обаче бе насочено към българския футбол като цяло. Интервюта тогава дадоха Димитър Пенев и Пламен Марков.

В края на 2015 г. пък френската медия "Сора90" посвети близо 60 минути на ЦСКА с находчивото заглавие "Клубът, който отказва да умре". Във филма се разказваше за сезона на "червените" в аматьорския футбол и организационните проблеми, които ги съпътстваха близо десетилетие.

Междувременно в българския гранд се готвят промени. Първата от тях е, че клубът ще има нов изпълнителен директор. Кой ще бъде той вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички