Манолев: След паузи за националите Ел Маестро ни взима здравето


Манолев: След паузи за националите Ел Маестро ни взима здравето

2536 0

Един от най-опитните футболисти в ЦСКА - Станислав Манолев, заяви, че стилът на игра на отбора е успешен, щом трупа победи. В петък "червените" победиха Витоша (Бистрица) с 3:0 в първенството.

"Не мисля, че ни беше трудно срещу Витоша, просто първото полувреме не успяхме да вкараме гол. Бистричани нямат удар във вратата. Ако това е трудна победа... Те се затварят на пеналта, така и на Барселона им е трудно, но важното е накрая да спечелиш. Не е имало никакво подценяване, държахме топката, надиграхме ги тотално. Просто първото полувреме не успяхме да намерим точния път към вратата", коментира той пред "Тема Спорт".

ЯСНО Е КОЙ ЩЕ БЪДЕ НОВИЯТ СПОРТЕН ДИРЕКТОР НА "ЧЕРВЕНИТЕ"

"Чувствам се добре и като десен бек, и като десен външен халф. Още малко игрови ритъм ми трябва, защото в последните 10 минути усещам, че не съм много добре физически, но с течение на мачовете ще го изчистя и това. Треньорът най-вероятно се е шегувал, но по принцип е вярно, че когато Манолев играе, ЦСКА не може да загуби, заяви той през смях. - Супер сме на терена. Имаме положения, удари, държим топката. Играем добре. И в Пловдив (с Локо), и срещу Витоша", анализира той.

"За стила на игра питайте треньора. Той каквото ни каже, това играем. Окей сме с този стил. Щом побеждаваме с 3:0, значи се чувстваме добре", допълни Манолев.

Относно влиянието върху ЦСКА на паузите за националните отбори опитният играч заяви: "И положително, и отрицателно ни се отразяват. Хубавото е, че получаваме повече почивка. Лошото е, че след това Нестор Ел Маестро ни взима здравето", завърши през смях бранителят.

Вижте тук кои играчи на ЦСКА попаднаха в разширения състав на Петър Хубчев за мачовете в Лига на нациите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички