Евандро: ЦСКА може да преодолее всеки отбор по света

Героят за ЦСКА от последните няколко двубоя - Евандро, заяви, че отборът е в състояние да отстрани всеки един отбор. Дори и Еспаньол, срещу който може "червените" да играят плейоф в Лига Европа, ако стигнат до там. Той бе избран за играч номер 1 на третия кръг от efbet Лига.

"Да, готови сме за Зоря. Треньорът ще ни даде точни указания за този мач. Трябва да сме много концентрирани за първия мач и след това ще мислим за Лудогорец. Нямам впечатление от Зоря, но треньорът ни е дал някаква информация. Трябва да я използваме, за да изиграем на 100% и накрая да победим. Сега ми се дава повече шанс да играя, започвам да показвам качествата си. Всеки треньор си има свой начин на работа. Люпко Петрович има по-различна тактика. Той ни вдъхва голямо доверие и ни кара да правим нещата правилно", заяви Евандро.

Стоичков: Фандъкова ме увери, че ще има нов стадион на ЦСКА

  Малко преди да отлети за Маями, най-големият български футболист Христо Стоичков се срещна със столичния кмет Йорданка Фандъкова. След не...

“Трябва да вярваме, че можем да преодолеем всеки отбор по света. Аз съм човек, който вярва във възможностите си и в тези на съотборниците ми. Футболът е доста изравнен. Трябва да сме концентрирани, за да можем да преодолеем всякакъв вид противници", отговори той на въпрос дали ще може да отстранят испанците.

"Много е трудно да се играе през 3-4 дни, но имаме силен отбор, който трябва да покаже силата си в момента. Да се възползваме максимално от времето за възстановяване, за да играем на 100%. Във футбола е нормално един отбор да се движи нагоре-надолу. Но за голям отбор като ЦСКА никой не иска това да се случва. Успяхме да излезем от тази ситуация".

А какъв е големият проблем на ЦСКА според Люпко Петрович и от какво се оплака сърбинът - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!