Ел Маестро: Левски ще има леко предимство срещу нас


Ел Маестро: Левски ще има леко предимство срещу нас
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1547 0

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро изрази мнение, че Левски ще има минимално преимущество срещу неговия отбор с оглед на това, че ще има по-лесен мач през седмицата за Купата на България. Сърбинът сподели мнението си след успеха над Ботев (Враца) с 2:0. "Червените" победиха Ботев с 2:0 в мач от деветия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Огоста" в Монтана.

"Всеки мач е труден, това е сериозна седмица за нас, защото имаме 3 силни мача, доволен съм, че направихме първата стъпка към успеха, заяви той. - Ще бъде трудно във вторник срещу Монтана. Мачовете за Купата винаги за по-специални, а дербито е най-трудният двубой от всички. Не мисля, че в дербитата има фаворит. Мисля, че Левски има леко преимущество, защото за Купата няма кой знае колко труден мач. Ще направим всичко възможно да спечелим срещите с Монтана и Левски", коментира Ел Маестро.

ЦСКА остава на лагер в Монтана, където във вторник (25 септември) от 19:00 часа на стадион "Огоста" ще се изправи срещу едноименния отбор в мач от 1/16-финалите на турнира за Купата на България. В следващия кръг от Първа лига е първото вечно дерби за сезона. ЦСКА ще приеме Левски на Националния стадион "Васил Левски" на 29 септември (събота) от 17:00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички