Джеки изригна срещу всички в ЦСКА, защити съдиите в България и Борислав Михайлов


Джеки изригна срещу всички в ЦСКА, защити съдиите в България и Борислав Михайлов

2021 0

Легендата на ЦСКА - Георги Димитров, изригна срещу всички, свързани с клуба в момента, като ги нарече "некадърници". Джеки, както още е известен бившият български национал, защити Борислав Михайлов и призна, че единствено съдиите в България заслужават хубави думи.

"Нищо общо нямам с тези хора, които са там (на "Българска армия"). Те са некадърници, а с некадърници нищо не се постига. По-лошо от това, което е в момента, трудно може да стане. Такова чудо не е било никога. И за Люпко Петрович не знам въобще за какво дойде" - заяви пред "Меридиан мач" той.

"Не знам защо му се обръща толкова внимание на този. Да не е Бекенбауер? Излязъл сега Бодуров, пише някакви неща. За някои работи може и да е прав. Ама защо сега ги казва - толкова дни след събитията. Хубави думи мога да кажа само за съдиите в България. Те, хората, поне се развиват. Това го казвам съвсем сериозно. И още нещо искам да кажа. Който си мисли, че проблемът на българския футбол са Боби Михайлов и Ники Михайлов, е много далеч от истината" - завърши Джеки.

Междувременно, според последните информации - руски треньор може да поеме ЦСКА за постоянно. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама