Джарета обяви дали ЦСКА преговаря със Серсе Козми

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета коментира появилата се информация, че е предложил италианец за треньор на отбора. Става дума за опитния Серсе Козми, който в момента работи във Венеция.

"Вижте, това е много деликатен въпрос и в този момент не могат да се правят коментари. Това е вътрешноклубна тема. Логично е да се пише за Серсе Козми, защото той беше треньор в последния ми престой като спортен директор преди ЦСКА - в Асколи. Но Козми не е вариант за клуба. Не сме го обсъждали и не стои на дневен ред. Засега за мача с Витоша на линия е Милош Крушчич", каза Джарета, цитиран от "Тема Спорт".

Три лобита опитват да повлияят на Ганчев за нов треньор на ЦСКА

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е засипан от предложения за треньор, след като Люпко Петрович хвърли оставка заради слабите резултати в последн...

В същото време стана ясно, че ЦСКА ще играе контролата с Пирин на 12 октомври, събота. Двубоят е в Благоевград и ще започне в 16:00. Не е изключено следващият треньор на ЦСКА да дебютира именно в спаринга с Пирин. А кой е актуалният фаворит за нов треньор на "червените" вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!