Изненада: ЦСКА иска да си върне Любослав Пенев

Днес, преди двубоя с Витоша (Бистрица), се е провела среща между главния мениджър на ЦСКА - Стойчо Стоилова и феновете на клуба. Между двете страни се стигна до напрежение, като част от привържениците дори поискаха и неговата оставка.

Той е разкрил, че целта пред ръководството е да вземе за треньор Любослав Пенев, твърди "Гонг". Стоилов е споделил пред привържениците, че целите са две - Любослав Пенев и Стамен Белчев. Той обаче е уточнил, че Белчев в момента е обвързан и затова отпада от сметките.

Ясни са дните и часовете на двубоите за още 5 кръга в Първа лига

От БФС обявиха програмата за още пет кръга в Първа професионална лига. Изключително проблемно се смяташе, че ще бъде направена тя около местните ...

В днешния двубой отборът бе воден от Добри Митов, който ще замества временно напусналия Люпко Петрович. Очаква се новият треньор на "червенитр" да бъде обявен в паузата за националните отбор. Любо Пенев бе треньор на ЦСКА тази пролет, но се задържа на "Армията" едва три месеца. 52-годишният специалист напусна изненадващо като обяви, че причината за решението му е липсата на подкрепа, коректност и професионализъм от страна на хората в ръководството на клуба.

Вижте тук кои трима служители в ЦСКА опитват да наложат своя избор за нов треньор на отбора.

Още по темата

Please select answer!