Добри Митов: Черногорците са много борбени, чака ни тежък мач

Треньорът на ЦСКА Добромир Митов прие достатъчно сериозно първия съперник на тима в квалификациите на Лига Европа - Титоград, Черна гора. Той заяви, че противникът тепърва ще бъде разучен и че се надява "червените" да продължат към втория кръг.

"Няма лесен съперник. Черногорците са мъже с характер, много са борбени. Чакат ни тежки битки, но ще направим всичко възможно да ги победим у дома на "Армията" и да вземем комфортна преднина преди ревашна в Подгорица", заяви Митов пред официалния сайт на клуба.

Стойчо Младенов е провел среща с Гриша Ганчев тези дни

Най-успешният треньор на ЦСКА през новия век Стойчо Младенов се е срещнал със силния човек в клуба Гриша Ганчев. Това се е случило преди седмица ...

"Ще разчитаме и на нашата вярна публика, която съм сигурен, че ще напълни стадиона на 11 юли и ще ни подкрепя до края. Тепърва ще разучаваме Титоград. Ще се борим да отстраним този противник и да продължим напред в Лига Европа", допълни той. Първият двубой е на 11 юли в София, а на 18 юли е реваншът в Черна гора. Вижте кой е Титоград в този материал на Sportlive.bg.

Още по темата

Please select answer!