ЦСКА стартира с убедителна победа в първата си контрола


ЦСКА стартира с убедителна победа в първата си контрола
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2864 0

Отборът на ЦСКА записа успех в първата си контролна среща от предсезонната подготовка на тима. В Тетевен "червените" победиха Локомотив Горна Оряховица с 3:0. След нулево първо полувреме "червените" нанесоха своя удар след почивката с голове на Али Соу, Жанио Бикел и автогол на играч на Локомотив.

Първото полувреме премина без опасни ситуации пред двете врати. В 25-та минута бразилският вратар Густаво Бусато замени Витаутас Черниаускас. На старта на второто полувреме в игра се появиха Иван Митрев, Пламен Гълъбов, Жеферсон, Денис Давидов, Тиаго Родригес, Стефан Дурич и Али Соу, а почивка получиха Занев, Чорбаджийски, Митков, Атанасов, Фабрини, Евандро и Уот. Дебют записа и Илия Шаламанов в 55-та минута.

Вицешампионите поведоха в 56-та минута, когато Жеферсон центрира от фаул, а Али Соу с глава се разписа за 1:0. Жеферсон, Соу, Дурич и Тиаго пропуснаха да удвоят аванса ни, преди това да стори Бикел в 79-та минута, след като получи пас от Денис Давидов. В 84-та Бикел центрира отдясно, а играч на Локомотив засече топката и си вкара автогол за 3:0.

С днешния успех ЦСКА приключи подготвителния си лагер в Тетевен, като за тима предстои втори лагер в Австрия, където възпитаниците на Добри Митов ще изиграят още четири проверки. След завръщането си от Австрия "червените" ще представят отбора си за следващия сезон с последна предсезонна контрола на стадион "Българска армия".

Малко по-късно е жребият за Лига Европа и ЦСКА ще научи първия си съперник - ето кои са потенциалните отбори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички