Десподов: Мога още много, на 60% от формата си съм


Десподов: Мога още много, на 60% от формата си съм
Снимка: БГНЕС

928 0

Крилото на ЦСКА Кирил Десподов заяви, че не се чувства в добра форма. Националът говори при награждаването си за най-добър играч на 14-и кръг в Първа лига.

"Нямахме спечелен мач срещу по-трудните съперници и този двубой с Локомотив беше доста важен. Аз не съм всеки мач на топ ниво, не се и чувствам в много добра форма, въпреки че вкарвам голове. Мога още много и треньорът го знае. Ще работя върху това нещо. Понякога нямаш ден , но това не може да те оправдае да не се раздаваш за отбора. Не може във всеки мач да вкарваш три гола, но все пак е важно да държиш едно добро ниво. Някъде на 60-70% от формата си съм в момента", обясни Десподов, който заедно с Мауридес е голмайстор на "червените" към момента в първенството.

ДЕСПОДОВ ИЗРИГНА СРЕЩУ КРИТИЦИТЕ: НА ТЕРЕНА ИГРАЯТ 11 ДУШИ, НЕ САМО АЗ

Той отново изрази раздразнението си от критиките към себе си и към отбора. "Не мисля, че е основателно да ни критикуват толкова много. Играем по-директен футбол, отбелязваме голове и не допускаме много. Не знам защо е това недоволство от феновете. Вряно е, че не успяхме да вземем някои дербита, но и мачовете с по-малките отбори не трябва да се подценяват, защото също са много важни", категоричен бе младата звезда.

Футболистът коментира и съперника на ЦСКА в четвъртфиналите на Купата на България - Лудогорец. "Ще е трудно, ние вече сме ги отстранявали. Ако успеем да ги преминем, ще е по-лесно нататък", сподели Десподов.

А сезонът започна отлично за младия футболист. Той записа най-силния си старт, откакто е в мъжкия футбол. Какво постигна Кирил - припомнете си тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички