Десподов изригна срещу критиците: На терена играят 11 души, не само аз


Десподов изригна срещу критиците: На терена играят 11 души, не само аз
Снимка: БГНЕС

2587 0

Героят на ЦСКА Кирил Десподов, който вкара победния гол за "червените" срещу Локомотив (Пловдив) при успеха с 1:0 на "Лаута" отговори на критиците след края на срещата. Той заяви, че не разбира защо той понася най-много критики при слаба игра.

"Мисля, че всички 11 човека се борехме на терена и спечелихме. Имаше доста битка, доста тежък мач, първото полувреме имахме три положения, но поздравявам вратаря на Локо (Пд) за страхотните му спасявания. Голът от фаул? Всички в отбора тренират с мен и знаят как след всяка тренировка оставам да бия по 25-30 прeки свободни удари. Виждам, че имам потенциал в това, искам да го усъвършенствам. Именно заради това работя.

Критиците? Нека си критикуват, критикуват през компютъра и Фейсбук, те са си такива. Това са хората, които ни подкрепят, клетката отново беше пълна, а феновете не се предадоха и ни подкрепяха докрай. Продължаваме напред. На Мауридес му трябва малко време, за да му се върне самочувствието. Тренира много здраво на 100%, като го прави всяка тренировка. Именно затова играе. Малко търпение към него", каза Десподов. 

ЦСКА ОБМИСЛЯ РАЗДЯЛА С ТРИМА ФУТБОЛИСТИ

"Напоследък не отнасяхме много критики, ами аз отнасях най-много критики. Защото Десподов винаги е виновен. Не го разбирам. На терена играят 11 човека, като трябва да критикуват и целия отбор. Трябва да погледнат малко нещата, а не само Десподов да е виновен за всичко. Изискванията към мен са много високи. И аз имам големи изисквания към мен. Не мога обаче всеки мач да съм на топ ниво и да отбелязвам по три гола, трябва да го разберат. Разбира се, че всички вярваме в треньора. Дайте време и оставете треньора да работи", добави крилото на "червените". Заради недобрата форма на Мауридес той получи "наказание" от треньорите - ето какво

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички