Бодуров се заяждал с треньори и си тръгвал пръв от тренировки на ЦСКА

Eдна от най-нашумелите теми в българския футбол в последно време е отстраняването на Николай Бодуров от тима на ЦСКА. Един от най-добрите родни защитници беше изваден от тима на "червените" поради лоша дисциплина, а това бе потвърдено и от наставника Люпко Петрович.

Търпението към национала се е изчерпало в дните преди сблъсъка в Лига Европа срещу Зоря, пише вестник "Труд". Едва изчакал края на тренировката, Бодуров тръгнал да пали колата за родния Благоевград, за където пътува всеки ден.

"Проблемният" Бодуров се съюзи с друг отритнат от ЦСКА, сподели как се чувства

Доскорошният капитан на ЦСКА Николай Бодуров показа в какво емоционално състояние е след изваждането си от групата за мача срещу Зоря (Луганск) о...

Собственикът Гриша Ганчев призовал защитника да почака, че предстои разговор с отбора за повдигане на духа и обявяване на премиите за отстраняване на украинците. Пред всички Бодуров отвърнал, че си има работа, а тренировката е свършила.

Рубен Пинто също наруши мълчанието си, показа от къде черпи сила (СНИМКА)

Рубен Пинто е един от тримата играчи на ЦСКА, които треньорът Люпко Петрович не включи в групата за последните мачове на "червените". След равенс...

Треньорът Люпко Петрович отдавна негодувал от факта, че именно капитанът първи си тръгва от базата в Панчарево. Сърбинът лично уведомил Ганчев какво ще каже за отсъствието на Бодуров пред медиите след мача със Зоря и ще носи отговорност за решението си.
 
На тренировки Бодуров често си позволявал да отговаря на треньорския щаб и да не се влага напълно при упражнения, които не му харесват. Многократно на тренировки и мачове Бодуров си позволявал нецензурни думи към свои съотборници, пише още "Труд".
 
Припомняме, че и в миналото Бодуров е имал проблеми с дисциплината. През 2013 година ръководството на Литекс отстрани защитника от мачове тъкмо заради дисциплинарни проблеми. Тогава Бодуров намери начин да се извини и да продължи в Ловеч, след което бе продаден на английския Фулъм.

А какво е "раздразнило" Николай Бодуров, за да се наруши дисциплината му на "Армията" - четете в този материал на SportLive.bg

Още по темата

Please select answer!