Бодуров се заяждал с треньори и си тръгвал пръв от тренировки на ЦСКА


Бодуров се заяждал с треньори и си тръгвал пръв от тренировки на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

7877 0

Eдна от най-нашумелите теми в българския футбол в последно време е отстраняването на Николай Бодуров от тима на ЦСКА. Един от най-добрите родни защитници беше изваден от тима на "червените" поради лоша дисциплина, а това бе потвърдено и от наставника Люпко Петрович.

Търпението към национала се е изчерпало в дните преди сблъсъка в Лига Европа срещу Зоря, пише вестник "Труд". Едва изчакал края на тренировката, Бодуров тръгнал да пали колата за родния Благоевград, за където пътува всеки ден.

Собственикът Гриша Ганчев призовал защитника да почака, че предстои разговор с отбора за повдигане на духа и обявяване на премиите за отстраняване на украинците. Пред всички Бодуров отвърнал, че си има работа, а тренировката е свършила.

Треньорът Люпко Петрович отдавна негодувал от факта, че именно капитанът първи си тръгва от базата в Панчарево. Сърбинът лично уведомил Ганчев какво ще каже за отсъствието на Бодуров пред медиите след мача със Зоря и ще носи отговорност за решението си.
 
На тренировки Бодуров често си позволявал да отговаря на треньорския щаб и да не се влага напълно при упражнения, които не му харесват. Многократно на тренировки и мачове Бодуров си позволявал нецензурни думи към свои съотборници, пише още "Труд".
 
Припомняме, че и в миналото Бодуров е имал проблеми с дисциплината. През 2013 година ръководството на Литекс отстрани защитника от мачове тъкмо заради дисциплинарни проблеми. Тогава Бодуров намери начин да се извини и да продължи в Ловеч, след което бе продаден на английския Фулъм.

А какво е "раздразнило" Николай Бодуров, за да се наруши дисциплината му на "Армията" - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички