Отказан трансфер е причината за проблемите между Бодуров и ЦСКА

Отказ да бъде пуснат в чужбина е в основата на проблемите на капитана на ЦСКА Николай Бодуров, който бе изваден от групата за последните два двубоя на “червените”.

Към защитника имало сериозен интерес от американския Колорадо Рапидс и от гръцкия Атромитос. Той харесал особено втората оферта на тима от Атина и бил готов да подпише, когато шефовете го спрели, информира "24 часа".

Фенове и бивш капитан на ЦСКА защитиха Бодуров

Бъдещето на Николай Бодуров в ЦСКА изглежда доста несигурно, след като титулярното му място вече не е гарантирано, а за двубоя със Зоря Луганск д...

Благоевградчанинът имал мъжка договорка да се върне да играе в Борисовата градина, докато се роди детето му и малко поотрасне. След това при негово желание ставал свободен агент. Така защитникът започнал да говори открито, че не са се отнесли добре с него, и да се държи малко по-остро на тренировките на отбора. Така се стигнало до решението той да бъде изваден от групата за най-важния мач на ЦСКА до момента.

“Бодуров беше извън групата, защото аз реших да не играе. Прави проблеми в отбора и търси грешките само в другите", заяви наставникът на ЦСКА Люпко Петрович след равенството със Зоря (Луганск). Какво още допълни сърбинът и от какво се оплака - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!