Отказан трансфер е причината за проблемите между Бодуров и ЦСКА


Отказан трансфер е причината за проблемите между Бодуров и ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

9432 0

Отказ да бъде пуснат в чужбина е в основата на проблемите на капитана на ЦСКА Николай Бодуров, който бе изваден от групата за последните два двубоя на “червените”.

Към защитника имало сериозен интерес от американския Колорадо Рапидс и от гръцкия Атромитос. Той харесал особено втората оферта на тима от Атина и бил готов да подпише, когато шефовете го спрели, информира "24 часа".

Благоевградчанинът имал мъжка договорка да се върне да играе в Борисовата градина, докато се роди детето му и малко поотрасне. След това при негово желание ставал свободен агент. Така защитникът започнал да говори открито, че не са се отнесли добре с него, и да се държи малко по-остро на тренировките на отбора. Така се стигнало до решението той да бъде изваден от групата за най-важния мач на ЦСКА до момента.

“Бодуров беше извън групата, защото аз реших да не играе. Прави проблеми в отбора и търси грешките само в другите", заяви наставникът на ЦСКА Люпко Петрович след равенството със Зоря (Луганск). Какво още допълни сърбинът и от какво се оплака - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички