Фенове и бивш капитан на ЦСКА защитиха Бодуров


Фенове и бивш капитан на ЦСКА защитиха Бодуров

4568 0

Бъдещето на Николай Бодуров в ЦСКА изглежда доста несигурно, след като титулярното му място вече не е гарантирано, а за двубоя със Зоря Луганск дори бе изваден от групата. Наставникът на тима Люпко Петрович обясни след двубоя, че не разчита на бранителя, тъй като прави проблеми в тима и търси грешките в другите.

Това положение обаче никак не се харесва на някои от феновете на "червените", които изразиха подкрепа към своя капитан в социалните мрежи. "След мача между ЦСКА и Зоря Люпко Петрович заяви, че капитанът Бодуров е бил изваден от състава, защото ''създава проблеми''. Преди време беше Боби Галчев, сега Бодура... Всички искаме да виждаме ЦСКА да играе футбол и с характер и да мачка наред. Е това няма как да стане, докато гоним всички футболисти с характер и в отбора остават само ''послушковците''. Твърдо зад нашия капитан!", написаха фенове в групи на тима в социалната мрежа.

Бившият капитан на ЦСКА Борис Галчев също защити Николай Бодуров. Халфът се включи в коментарите на пост във Фейсбук, в който феновете изказват подкрепата си за централния бранител. "ЦСКА отдавна не е имал такъв защитник и мъжкар като Бодуров! За мен няма какво да коментирам".

В същото време ощ един играч, който се считаше, че ще има ключова роля, също не намира място в групата на отбора - ето кой е.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички