Горанов: Сбъдвам мечтата си - играя за любимия си отбор и съм щастлив


Горанов: Сбъдвам мечтата си - играя за любимия си отбор и съм щастлив
Снимка: БГНЕС

1312 0

Капитанът на Левски Иван Горанов не скри задоволството си от победата над ЦСКА с 1:0 в дербито на 10-я кръг на Първа лига. Крайният защитник сподели още, че е много доволен от представянето си, както и че в момента изживява мечтата си - да е капитан на любимия си отбор.

"Искахме повече победата. Искам да поздравя моите съотборници и тази публика, която ни даде огромна сила. Всички бяхме абсолютно концентрирани на 100%. Всеки мач е труден и трябва да даваме всичко от себе си, за да побеждаваме. Заслужено победихме днес", категоричен беше капитанът.

"Тази победа бе във важен за нас момент. Загубихме от Локомотив, но съм щастлив, че още в следващия мач показахме промяна и успяхме да спечелим. Изживявам мечтата си да играя за любимия си клуб и съм щастлив, че мога да го правя. Раздавам се във всеки мач.

Левски се връща на правия път. С всеки следващ мач трябва да се подобряваме във всеки един аспект и да продължаваме да градим", заяви капитанът на "сините". Какво каза големият герой за "сините" Обертан четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички