Къде да гледаме двубоя ЦСКА - Берое в Първа лига?


Къде да гледаме двубоя ЦСКА - Берое в Първа лига?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1804 0

Тази вечер от 20,00 часа ЦСКА посреща Берое в двубой от 25-ия кръг на Първа лига. Домакините нямат победа в шампионата повече от месец - за последно те записаха успех с 4:0 над Ботев (Враца) на 25 февруари. След това в 3 мача "червените" спечелиха само 2 точки.

Въпреки че Берое също не впечатлява с формата си, мачът ще е труден. "Заралии" загубиха навън срещу Арда и Локомотив (Пд), но в последния мач спечелиха срещу ЦСКА 1948 у дома. Тимът на Петър Хубчев е седми в класирането.

През есента тези два тима направиха нулево равенство в Стара Загора. Последният им мач в София пък завърши с победа за столичани с 2:0. За последно Берое е печелил в София през 2015 година.

За мача довечера Стойчо Младенов не може да разчита на наказания Брадли Мазику. Юрген Матей пък е контузен и е аут до края на сезона. Хубчев не може да разчита на Абубакар Тонгара и на Омар Камара. Двубоят ЦСКА - Берое ще бъде предаван пряко по "Диема спорт", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички