5-цифрен бонус на калпак: ЦСКА 1948 излиза с мащабна парична мотивация срещу ЦСКА


5-цифрен бонус на калпак: ЦСКА 1948 излиза с мащабна парична мотивация срещу ЦСКА
Снимка: принтскрийн

7038 0

В 23-тия кръг от българската Първа лига предстои дерби между първия във временното класиране ЦСКА и третия в подреждането ЦСКА 1948. Двата отбора се изправят един срещу друг в неделя, 12-и март, от 16:45 часа.

От БТА направиха любопитно разкритие, че ЦСКА 1948 ще има много сериозен не само спортно-технически стимул (задържане в топ 3 и класиране за европейските клубни турнири), но и финансов такъв.

Източник на агенцията от самия клуб е признал, че на футболистите на домакините е обещано по 10 хиляди лева бонус, ако запишат победа в срещата.

Бе съобщено от ЦСКА 1948 и че са поканили специални гости за дербито в челото на класирането. Президентът на Република България Румен Радев, както и служебният министър Гълъб Донев са сред тях. Останалите са служебните министри на спорта, на отбраната и на вътрешните работи, както и кметът на София.

"Вашето присъствие на стадиона на такъв важен и интересен спортен двубой може да бъде знак за това, че българският спорт, в частност футбола, върви в правилна посока и може да се мери с този в другите европейски страни като ниво на организация, спортно технически достойнства и зрителски манталитет" - пише в поканата.

Чрез въпросното дерби и битката на голмайсторите ще бъде факт: лидерите на Първа лига по голове в пряк спор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички