ЦСКА с тежък жребий в Лига Европа - беларуският БАТЕ Борисов


ЦСКА с тежък жребий в Лига Европа - беларуският БАТЕ Борисов
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4239 0

Вицешампионът на България ЦСКА научи името на следващия си съперник в Лига Европа. "Червените" първо отстраниха малтийския Сиренс, а във втория квалификационен кръг от втория по сила европейски клубен турнир ще трябва да се справят с далеч по-сериозен отбор - БАТЕ Борисов.

Това отреди жребият, който бе теглен в централата в Нион, Швейцария. ЦСКА попадна в група 6 на предварителните пресявки, като "армейците" бяха непоставени. Това значеше, че ще се изправят срещу един измежду Бате Борисов (Беларус), Шкендия (Македония) и Партизан (Сърбия).

Както вече споменахме, съдбата отреди на футболистите на Стамен Белчев да играят срещу БАТЕ Борисов. Добра новина е, че срещата ще се състои на стадион "Българска армия", като ще бъде решена в един двубой на 17 септември.

БАТЕ Борисов е беларуски футболен отбор от град Борисов. Тимът е истински хегемон на домашната сцена, като чак през 2019 година серията му бе прекъсната от Динамо (Брест). В Европа се е справял с два български отбора - Левски и Литекс.

Междувременно, Стамен Белчев сподели притеснителни новини за състоянието на Иван Турицов и Петър Занев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички