Вуцов пое вината, Чиликов чакал загубата по-рано


Вуцов пое вината, Чиликов чакал загубата по-рано

921 0

Треньорът на Ботев (Пд) Велислав Вуцов се оплака от липса на класа у футболистите в отбора му и пое вината за загубата от Левски. "Сините" спечелиха с 2:1 с гол в поледните секунди на срещата. Помощникът му Георги Чиликов пък призна, че очаквал второто попадение на левскарите и по-рано.

"Ще бъда кратък. Поемам цялата вина за загубата, хвърли се на барикадата Вили Вуцов. - Изпуснахме победата и точките, няма да коментирам грешките. Класата ни е по-малка спрямо миналата година. Това са всичките футболисти, с които разполагам. Ще има добри и лоши моменти. Футболистите са уморени. Момчетата са млади. В някои мачове ще надскочим възможностите си, но няма да е редовно. Правим елементарни грешки, и то през целия мач. На определени позиции ни трябват футболисти, но няма как да ги вземем. Събраха ни се две тежки загуби в рамките на няколко дни. Физическите сили не ни стигнаха да се борим с Левски. Водехме с 1:0 на полувремето, идеята беше да вкараме и втори гол, но не стана. Правим индивидуални груби грешки - заради липсата на класа и мача в сряда".

Помощникът на Вуцов в Ботев - Георги Чиликов призна, че победното попадение на "сините" можеше да падне и по-рано. Според него футболистите не са спазили треньорските указания в мача и това довело до загубата. "Неприятно е в последната секунда да загубиш, но ние допуснахме прекалено близо до вратата си отбора на Левски и е нормално да загубим, обясни той. - Дали в 93-ата или по-рано, но голът им се печеше. Вкарахме гол, който ни успокои донякъде, но футболът се играе 90 минути. Не знам за какво напрежение може да се говори. Смешно е да се говори за такова".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички