Вуцов отказал пачки от Китай заради Ботев


Вуцов отказал пачки от Китай заради Ботев
Снимка: БГНЕС

1098 0

Треньорът на Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов работи на инат в клуба, твърди "7 дни спорт". Наставникът на пловдивчани е известен с това, че е доста вироглав, а това се потвърждава от желанието му да работи за "жълто-черните".

Според изданието той е отказал умопомрачителна оферта от Далечния изток само и само да се докаже на треньорския пост при пловдивчани.

Малко след като е подписал договор с Ботев, Вуцов е бил потърсен и от клуб от Китай. Става въпрос за отбор от второто ниво на страната, който му е предложил много висока заплата и големи бонуси при изпълнение на различни цели. Вуцов обаче веднага е отклонил предложението заради поетия ангажимент към Ботев (Пд) и ръководството на клуба.

Според "7 дни спорт" Вили Вуцов взима около 70 000 лв. на година от Ботев, а предложението от Китай е било за в пъти по-високо възнаграждение.

"Не искам да коментирам себе си. В момента имаме много работа за вършене. Правим на практика нов отбор, напуснаха ни 16 човека от миналата година. Събрал съм хора, които през миналия сезон изпаднаха от "Б" група или имаха по 10 мача. Готвим се за мача с Лудогорец за Суперкупата", заяви Вуцов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички