С "танца на радостта" Вили Вуцов подлуди Европа


С "танца на радостта" Вили Вуцов подлуди Европа

2060 0

Култовият танц на Вили Вуцов в мача за Суперкупата на България между неговия Ботев (Пд) и Лудогорец (1:3) завладя Европа. Клипчето с пъргавите движения на треньора при гола на Милен Гамаков засенчи назначението на Антонио Конте за селекционер на Италия. То намери място на главната страница на сайта на един от най-големите спортни ежедневници - "Гадзета дело спорт".

Италианците обаче повишиха Вили в технически директор.

"Велислав Вуцов даде връх на емоциите след гола срещу Лудогорец. Шампионът на България спечели с 3:1, но това бе нищо пред радостта му, която се разпространи като вирус", пише изданието. Отдолу наблюдателен фен поправи грешката на изданието, отбелязвайки, че Вуцов е треньор на "жълто-черните".

Английският "Метро" също отрази танца на Вили. "Обикновено радостта на треньорите след гол на техния отбор е скучна. Те най-много пляскат с ръце. Запознайте се обаче с треньора на Ботев Велислав Вуцов, който определено знае как да празнува. Танцът се превърна в любимото ни клипче сред колегите. Въпреки че попадението бе в 18-ата мин, по реакцията на треньора изглеждаше все едно е късен победен гол", пише "Метро" за изпълнението на Вуцов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички