Вили: Странични фактори влияят, ще си понеса последствията, ако съм виновен


Вили: Странични фактори влияят, ще си понеса последствията, ако съм виновен
Снимка: Иван Йочев

1266 0

Наставникът на "Ботев" (Пловдив) Велислав Вуцов посочи странични фактори, които натрупват напрежение в отбора, като причина за загубата от Локомотив (Пловдив) в турнира за купата на България. Поражението изхвърли "жълто-черните" от надпреварата.

"В очите на всички играчи видях страх преди началото на мача. Ако има уред за напрежение в съблекалнята, щеше да е на горна степен. Напрежението определено оказа влияние. Странични фактори влияят негативно на ситуацията в клуба", коментира Вуцов след загубата. Той разкри, че след края на сезона ще огласи кои са тези фактори.

Той е категоричен, че няма бойкот срещу него.

"Няма бойкот. Редуваме силно със слабо и при по-сериозен натиск се огъваме, мек отбор сме. Проведохме един добър като игра и поведение мач. За съжаление на всички се получи негативен резултат. Не смятам, че резултатът показва случилото се на терена. Двубоят е на голове. Когато правиш елементарни грешки пред собствената си врата, губиш мача", анализира той.

Вуцов няма претенции към рефера на двубоя Георги Кабаков, за разлика от лагера на победителите - Локомотив. Според него той не е ощетил никого.

"В първенството шансовете ни за място в шестицата остават", допълни специалистът. Той е категоричен, че ако вината за лошите резултати на тима напоследък е в него, ще си понесе последствията.

"Ако към мен няма търпение и се смята, че е в мен причината, ще си понеса последствията", заяви наставникът на "канарчетата".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички