Човек на Цветан Василев забранил смяната на Вуцов


Човек на Цветан Василев забранил смяната на Вуцов

1801 0

Сериозен конфликт е на път да се разрази в ръководството на пловдивския "Ботев“ заради треньора Велислав Вуцов. Специалистът запази поста си и за днешния реванш за купата срещу Локо (Пловдив), въпреки че се очакваше до вечерта в понеделник да бъде уволнен.

По информация на вестник "Преса" мнозинството от членовете на Управителния съвет са взели решение да отстранят Вуцов заради двете поредни загуби от "Левски“ и Славия с по 0:3. Самият той също е бил наясно с предстоящата му смяна. В часовете след заседанието на шефовете обаче се е намесил човек от най-близкото обкръжение на собственика Цветан Василев, който категорично е забранил треньорската рокада преди дербито с градския съперник. Обстановката в клуба остава крайно напрегната.

Въпреки че ще запази поста си при победа над Локо днес, Вуцов вече окончателно е загубил доверието на управата. Недоволството от методите му на работа е видно и сред футболистите, които се оплакват от лошото му отношение към тях. На заседанието на УС Вуцов е уверил, че занапред ще се опитва да бъде по-толерантен и да избягва обидните думи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички