Тони Велков: Не трябва да уволняват Вуцов


Тони Велков: Не трябва да уволняват Вуцов

1218 0

Помощник-треньорът в "Ботев" (Пловдив) Антон Велков е на мнение, че две грешки са лишили отбора от успех срещу Локомотив (Пд) в турнира за купата на България.

"До допускането на головете играехме както трябва в такъв турнир. Пропуснахме доста чисти ситуации да отбележим. Заслужавахме да спечелим, но 2 грешки ни лишиха от това. Първият гол, с който Локомотив изравниха, дойде прекалено бързо и ни накара да отстъпим психологически. Имахме и някои неприятности, като отпадането на Гамаков вот състава в последния момент, бяхме ограничени откъм скамейката", коментира Велков пред "Диема" след мача.

Той е категоричен, че старши треньорът Велислав Вуцов не бива да бъде сменян.

"Направеното от "Ботев" не е никак малко. Трудностите от лятото ни се отразяват сега. "Ботев" ще бъде развит, трябва да го направи човекът, който е развил този отбор. Не трябва Вуцов да бъде уволнен", отсече той.

Запитан дали би поел отбора при раздяла с Вуцов, специалистът заяви: "Не съм свикнал да се появявам през задния вход. Ако устоим , ще покажем своето лице".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички