В Ботев Пловдив цари оптимизъм, Антон Зингаревич е удовлетворен и благодарен


В Ботев Пловдив цари оптимизъм, Антон Зингаревич е удовлетворен и благодарен
Снимка: facebook / botevplovdiv

1386 0

Ръководството на Ботев Пловдив разказа как е преминало Коледното тържество в клуба, което е било инициирано от благодетеля му - Антон Зингаревич.

Цари оптимизъм

Събитието под надслов "Ботев Пловдив и Приятели" е било уважено от десетки легенди и фенове на "жълто-черните", както и от двама настоящия футболисти - Ивелин Попов и Лъчезар Балтанов.

От публикацията става ясно, че "в стилна и непринудена обстановка присъстващите сплотиха редиците, като демонстрираха задоволство от развитието на клуба и оптимизъм за бъдещето".

Допълва се още, че е бил направен "анализ на изминалата година от изпълнителния директор Алексей Киречек" и са били "очертани перспективите и възможностите за развитие", а самият Зингаревич е изразил "удовлетворението и благодарността си към гостите за безрезервната подкрепа, която оказват на клуба".

Ето какво гласи цялата публикация на Ботев Пловдив:

"Коледното тържество под наслов „Ботев Пловдив и Приятели“, инициирано от благодетеля на клуба Антон Зингаревич, събра на едно място десетки ботевисти, сред които видни общественици, представители на „Сдружение ПФК Ботев“, „Фондация Жълто и Черно“, легенди на клуба, както и любимците на привържениците – капитанът Ивелин Попов и Лъчезар Балтанов.

В стилна и непринудена обстановка присъстващите сплотиха редиците, като демонстрираха задоволство от развитието на клуба и оптимизъм за бъдещето. На събитието бе направен анализ на изминалата година от изпълнителния директор Алексей Киречек, като бяха очертани перспективите и възможностите за развитие пред „Ботев“.

Мажоритарният собственик Антон Зингаревич изрази удовлетворението и благодарността си към гостите за безрезервната подкрепа, която оказват на клуба, като анонсира желанието си за създаването на Обществен съвет в отворен формат, в който да бъдат дискутирани визиите за бъдещото развитието на „Ботев“.

Председателят на „Сдружение ПФК Ботев“ – Борис Гиздаков, изказа задоволството си от постигнатия във времето пълен синхрон и взаимно доверие, царящо между партньорите в акционерното дружество, отчитайки факта, че клубът няма никакви затруднения от финансов характер, за което благодари на своите партньори.

Интересни истории от миналото на „Ботев“, свързани с неговата благотворителна и социална дейност, представиха от „Фондация Жълто и Черно“, а капитанът Ивелин Попов и Лъчезар Балтанов демонстрираха уважение към присъстващите ветерани, като изразиха увереността си в доброто бъдеще на клуба и благодариха на ботевистите за тяхната подкрепа.

Официалната част на събитието бе водена емоционално от гласа на „жълто-черните“ Валери Станков, а вечерта завърши с пожелания към всички ботевисти за весела Коледа и успешна Нова година".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бойко Борисов се изказа за стадионите на Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички