В Ботев Пд обмислят промяна на името на "Колежа" след завършването на строежа


В Ботев Пд обмислят промяна на името на "Колежа" след завършването на строежа
Снимка: botevplovdiv.bg

3214 0

Ботев Пловдив обмисля да направи сериозна промяна след завършването на строежа на "Колежа". А именно да се стигне до промяна на името на стадиона, който вече над 9 години се очаква от феновете да бъде завършен.

Опциите за ново име на стадиона на пловдивския клуб

Ръководството на жълто-черните търси спонсор чиито име да прибави към това на "Христо Ботев", по подобие на Левски. Въпросният рекламодател ще плати за това и така ще подпомогне бюджета на клуба, пише "Тема спорт".

Именно затова са били разговорите с представителя на АЕК Атина – търговският директор на клуба Никос Караузас. Както е известно, отскоро гръцкият клуб се премести на новия си стадион.

"Фокусът на разговора не подмина и медийната кампания по време и след церемония по откриването, както и финализирането на първата по рода си спонсорска сделка в Гърция, засягаща преименуването на стадиона на АЕК на OPAP Arena", написаха от Ботев на сайта си, с което загатнаха за евентуалните си намерения, които естествено са били обсъдени с Община Пловдив.

Фондация „Жълто и Черно“ пък подема инициатива-петиция за преименуването на „Футболен комплекс Ботев 1912“ в Коматево на голяма фигура от историята на клуба - Никола Щерев – Старика. Всички тези инциативи обаче трябва да минат и през Обс Пловдив. Наскоро пък Антон Зингаревич взе ключово решение за бюджета на пловдивския клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички