Ужасът продължава: Трета поредна загуба за Ботев Пловдив на "Колежа" (ВИДЕО)


Ужасът продължава: Трета поредна загуба за Ботев Пловдив на "Колежа" (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

2413 0

Локомотив София се превърна в третия пореден тим, който побеждава Ботев Пловдив на чисто новия стадион "Христо Ботев". "Железничарите" спечелиха петъчната си визита от 32-рия кръг на Първа лига с 2:0, а "канарчетата" остават без дори една точка на новия "Колеж".

В рамките на по-малко от месец възпитаниците на Бруно Балтазар загубиха с 0:1 откриването срещу Левски и с 0:2 домакинството на Лудогорец от последния редовен кръг на надпреварата. 

Днес успехът за столичния тим оформиха Карлуш Франса и Станислав Костов с попадения в 44-тата и 74-тата минута, като българинът отбеляза първото си попадение след трансфера си от Пирин през зимата.

Още 7-мата минута главният арбитър отмени попадение на Локомотив поради нарушение срещу домакинския страж, а "канарчетата" нацелиха греда чрез Красиан Колев. 

По този начин възпитаниците на Балтазар са в серия от три поредни загуби, успех над Пирин като гост и още едно поражение, докато "железничарите" сложиха край от 7 срещи без успех във всички турнири.

След срещата пловдивският гранд е последен в десетката с 32 точки, докато възпитаниците на Генчев разполагат с 9 точки повече.

Следете всичко най-интересно от Първа лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички