Треньорът на Маритимо: Уважаваме Ботев, но ще търсим две победи


Треньорът на Маритимо: Уважаваме Ботев, но ще търсим две победи
Снимка: Официален сайт на Ботев

1165 0

Президентът на Маритимо Карлош Перейра похвали Ботев (Пловдив), но изрази увереност, че неговият тим ще елиминира българския клуб в третия квалификационен кръг на Лига Европа. Бизнесменът дори се изперчи и обяви, че неговият тим ще бие и в двата мача.

Припомняме, че подобно мнение изрази и треньорът на Бейтар преди двубоите с пловдивчани, но на терена се видя друго.

"Българите показаха, че са отбор, с който трябва да се внимава. Ние обаче вярваме в нашия тим. Ще отидем да играем в България срещу труден съперник. Уважаваме нашия противник, но не се страхуваме от него. Ще опитаме да спечелим и двата мача - и като гост, и в Маритимо", заяви Перейра пред "Сапо де Спорто". Президентът на клуба от остров Мадейра коментира и искането на треньора Даниел Рамош за нови попълнения на отбора.

"И аз искам да имам "Ферари", но нямам пари да си купя. Продължаваме диалога с треньора и вратата ни не е затворена за нови попълнения. Всичко може да се случи", допълни босът на "зелено-червените", цитиран от "Стандарт".

Междувременно Ботев и Омар Косоко са на прага на раздяла. Трансферът на френския нападател в клуб от ОАЕ е почти завършен.

"Към момента Омар Косоко все още не е преминал в друг клуб. Изчистваме детайли по евентуален негов трансфер в емирствата, ОАЕ", призна агентът на играча Болеслав Козакевич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички