Треньорът на Ботев Пловдив удиви след загубата на отбора му


Треньорът на Ботев Пловдив удиви след загубата на отбора му
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

1102 0

Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич призна, че отборът му е допуснал доста индивидуални грешки, които костваха загубата на неговия тим с 1:3 срещу Черно море.

Специалистът все пак подчерта, че е видял доста добри неща в колективен план.

„Имаше напрежение преди мача при нас. Имаше начин, по който искахме да играем, но не знаеш какво да очакваш. Индивидуалните грешки повлияха. След като вкарахме имахме контрол в средата на терена и за тях не беше толкова лесно. Жалко за червения картон, но играхме срещу страхотен отбор с много добри нападатели. През втората част показахме, че ще се борим за този клуб. Видях огромна дисциплина през втората част, което е позитивно. Всеки мач е подготовка за нас, защото знаем как искаме да играем, но трябва да продължим да играем“, започна треньорът на пловдивчани във Варна.

„Тактически се отбранявахме добре, но индивидуалните грешки са част от играта. Това е нормално. Ние обаче не играхме лошо като отбор през всичките 90 минути. За да печелиш обаче не е важно да си на добро ниво за 60 минути, а през целия мач. Чисто индивидуалните грешки са нашия проблем“, каза Валентич.

„Всикчи знаят, че това е голям мач за нас. Всеки мач обаче е на стойност 3 точки и искам да се подобряваме след всяка тренировка. Надявам се да покажем самочувствие не само срещу Левски, но и срещу всеки тим“, завърши Азрудин Валентич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички